Astrid Maj Ørting

Shoot med Astrid Maj Ørting

Øv, en kedelig sommer det har været i år! Jeg har fået aflyst et par shoots pga. skybrud, så det var da også med krydsede fingre, at jeg aftalte et shoot på Solrød Strand med Astrid Maj Ørting. Heldigvis var vores timing perfekt: vejret holdt og det var ikke for koldt. Astrid ville dog nok ikke have noget imod, at det var en smule varmere ;)

Vi havde på forhånd aftalt, at billederne skulle være mere “dramatiske” og ikke bare “almindelige” glamour-billeder. Derfor skød vi om aftnen, så jeg havde mulighed for at undereksponere baggrunden og stadig være i stand til at bruge mine speedlights. Hvis vi havde skudt i løbet af dagen, havde der ikke været nok kraft i mine speedlights og stranden havde også været overrendt. Jeg ønskede, at der kunne være en solnedgang i billedet men den er desværre på den anden side af sjælland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>