Fotograf Claus Olsen fotograferer danske piger og mænd over 18 år til Se & Hør-pigen og -manden. Billederne ‘skydes’ i stort professionelt studie i København eller ‘on location’ hvis vejret tillader det.


Udfyld skemaet på denne side for at tilmelde dig Se & Hør-pigen/manden.Sådan foregår det:
Se & Hør vil meget gerne have billeder af “almindelige” piger (“naboens datter”) og mænd. Du skal være fyldt 18.

For at blive Se & Hør-pige/mand, skal du udfylde tilmeldingsformularen og fotograf Claus Olsen vil så hurtigst muligt kontakte dig og aftale tid og sted for din fotosession.

Fotosessionen tager 1½ times tid og foregår i vinterperioden i et stort professionelt fotostudie i København og i sommerperioden ‘on location’ i Københavnsområdet. Enkelte gange kan fotosessionen – efter aftale – foregå andre steder i Danmark.

Det første du skal til din fotosession er, at fremvise gyldig billedlegitimation (f.eks. pas eller kørekort) og udfylde en kontrakt og spørgeskema til Se & Hør. Det er ikke muligt som Se & Hør-pige/mand, at være anonym eller benytte alias.

Som Se & Hør-pige skal du være nøgen og som minimum vise bryster. Som Se & hør-mand skal du kun have underbukser/boksershorts på.

Efter fotosessionen sender fotograf Claus Olsen udvalgte billeder til Se & Hør sammen med kontrakten og spørgeskemaet.
Herefter er det Se & Hør, der håndterer billederne og bestemmer hvornår de skal publiceres (hvilket desværre er umuligt at give et definitivt svar på hvornår er).
Efter Se & Hør har publiceret billederne, vil du modtage dit honorar (1500 kr.) via bankoverførsel fra Se & Hør.

Du er altid velkommen til at kontakte fotograf Claus Olsen hvis du har spørgsmål.